Download lagu Dory Harsa Nella Kharisma - Dory Harsa feat Nella Kharisma - Jodo Mp3

Dory Harsa Nella Kharisma - Dory Harsa feat Nella Kharisma - Jodo

Listen: 53

Duration: 06:52

MP3 size: 9.43 MB

Lirik Lagu Dory Harsa feat Nella Kharisma - Jodo oleh Dory Harsa Nella Kharisma :

Berikut lirik lagu 'Jodo' Nella Kharisma feat. Dory Harsa.

Sajak tresna, sing neng jero dada
Ora iso, bakal tak lalekno
Gedhe roso ati kula pantes tak juangno
Kebacut nyemplung ati tekan dada

Kowe sing paling tak sayangi
Aku pingin dadi siji merga kowe
Sing dadi pilihan ati

Muga bapak ibu mu merestui
Sungkem kula kalih donga tak panjatno
Jodo mesti Gusti berkahi

Tak kendhangi karo tak esemi
Soko ati, koe tak tresnani
Tak tembhangi, kula krungu langit melu nyanyi
Rindu niki kula sing nduweni

Muga bapak ibu mu merestui
Sungkem kula kalih donga tak panjatno
Jodo mesti Gusti berkahi

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
website statistics